Jeroen Das


 

Geboren in Den Bosch is Jeroen, evenals Danny, opgegroeid in Vught. Daar heeft hij tot zijn achttiende in de selectie gehockeyd bij M.O.P. In verband met een blessure is hij toendertijd noodgedwongen gestopt. Tijdens zijn herstelperiode kwam Jeroen in aanraking met krachttraining. Toen hij ervaarde dat hij sterker werd en de gewichten die eerst uitdagend waren makkelijker werden, ontstond een nieuwe passie. Steeds meer ontstond het gevoel dat hij autonomie had over hoe hij zich voelde en eruitzag, wat bij Jeroen tot sterke intrinsieke motivatie leidde. Inmiddels traint hij ruim 5 jaar bij Fitnessclub Vught.

Naast een grote interesse voor beweging is Jeroen in de zomer van 2017 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en beschikt hiermee over een beschermde titel. Als volwaardig diëtist mag en kan hij, naast adviseren over voeding, ook mensen begeleiden met intoleranties, allergieën en ziektebeelden.

Al sinds 2015 combineert Jeroen zijn vakkennis over voeding en eigen kennis omtrent training in zijn baan als Online Lifestyle Coach bij Personal Body Plan (PBP), waar hij alweer drie jaar met plezier werkt. Begeleiding op de pijlers gedrag, voeding, training en herstel staan hierin centraal. Door deze combinatie van kennis en ervaring zorgt Jeroen in zijn begeleiding voor een persoonlijke en complete aanpak. Belangrijke kernwaarden voor Jeroen zijn dan ook persoonlijke aandacht, duidelijkheid, doelgerichtheid, relevantie en enthousiasme!

Vanwege zijn passie voor de krachtsport heeft Jeroen besloten om hierop specifiek verder te ontwikkelen. In 2017 is hij gestart met de opleiding Certified Personal Trainer van de National Strength and Conditioning Association. Dit is een Amerikaanse studie die wereldwijd hoog aangeschreven staat. In 2018 heeft hij deze studie met succes afgerond.

Jeroen is een complete trainer en gelooft dat het belangrijk is om altijd te blijven ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. Wilt u serieus stappen gaan nemen en de doelen bereiken die voor u belangrijk zijn. Neem dan contact op met Jeroen.

Certificaties:
Bachelor of Nutrition and Dietetics
NSCA-CPT
Lifestyle Coach - Personal Body Plan

 

Kik Hier voor de ervaringen van klanten