Johnny Berendsen


 

Johnny, geboren in Den Bosch en getogen in Vught, is al sinds vroege leeftijd met sport en bewegen in de weer. Na zoals zoveel jongens te zijn begonnen met voetbal, vond hij zijn volgende passie in de vechtsport karate. Met volledige focus wist hij verschillende wedstrijdprijzen mee naar huis te nemen. Nadat hij gestopt was met deze vechtsport heeft hij nog een tijdje volleybal gespeelt waarna hij op eigen initiatief aan hardlopen en zwemmen heeft gedaan.

Uiteindelijk vond hij een nieuwe passie in de sport en begon met krachttraining. Thuis gestart met een bankje en wat gewichten heeft deze sport hem niet meer losgelaten en is hij deze blijven beoefenen. Met de jaren is hij alleen maar meer geïntrigeerd geraakt door deze sport. Johnny heeft onderweg veel praktijkervaring opgedaan over lichaamsbeweging, trainingsmethodieken en de voeding die daarbij komt kijken.

De logische volgende stap voor hem was om zijn passie en ervaring met anderen te delen en van daaruit is hij het Alpha Personal Training team komen versterken. Om zijn theoretische kennis verder uit te breiden heeft hij de studie NSCA Certified Personal Trainer (NSCA-CPT) gevolgd. Deze heeft hij in 2020 met succes afgerond.
Om zijn klanten nog beter te kunnen begeleiden met verschillende doelstellingen heeft hij hierna de studie Certified Nutrition Coach van de NASM (NASM-CNC) gevolgd. Voeding is een belangrijk deel van gezond leven en fit zijn. Johnny heeft deze studie in 2021 met succes afgerond en is de specialist op het gebied van voeding binnen het team.

Johnny ontwikkelt zich graag en is daarna direct verder gegaan met de studie Performance Enhancement Specialist van de NASM (NASM-PES). Hier heeft hij geleerd om sporters zowel op amateur als op professioneel niveau te begeleiden met uiteenlopende doelstellingen. Met deze certificering onderscheidt hij zich als specialist voor topsporters en uitdagende cases.

Johnny ziet trainen als een compleet pakket, namelijk niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect. Daarnaast traint hij zelf gedisciplineerd en toegewijd, doordat hij de meerwaarde van het trainen koppelt met een verbetering van levenskwaliteit.

“Niet alleen de fysieke kracht, maar ook de discipline en het mentale vermogen die je ontwikkeld tijdens het trainen kunnen je vooruit helpen in alle aspecten van je leven”.

Certificaties:
- NSCA-CPT
- NASM-CNC
- NASM-PES

 

Kik Hier voor de ervaringen van klanten