Werkwijze


 

Alpha Personal Training gelooft in een persoonlijke aanpak en werkt met de volgende stappen.

  • Intake
  • Training
  • Voeding
  • Evaluatie

Intake:

Tijdens een intake nemen we de doelstellingen, beginsituatie, sporthistorie, blessures, voedingspatroon, beperkingen, allergieën en verwachtingen door zodat de schema’s op maat gemaakt kunnen worden. Hier is ook de eerste kennismaking en word gekeken of het klikt met de trainer.

Training:

Naar aanleiding van de gegevens uit de intake wordt een schema op maat gemaakt. Samen met de trainer gaat u aan de slag. Hij leert u op een vriendelijke manier de juiste technieken en houdingen. Wij staan voor kwaliteit en vinden een correcte uitvoering belangrijk.

Voeding:

Voeding is een belangrijk onderdeel en wordt vaak verwaarloosd. Wij geloven dat voeding en training even belangrijk zijn in het behalen van doelstellingen. De voedingsschema’s worden op maat gemaakt waarbij we proberen, indien mogelijk, zo dicht mogelijk bij het oude voedingspatroon te blijven. Op deze manier is het beter vol te houden.

Evaluatie:

Evalueren is belangrijk. Ieder lichaam reageert anders en samen komen we erachter wat voor u werkt. Zo verliest u de doelstellingen niet uit het oog en heeft u een idee van uw vooruitgang.