Testimonials


Ervaringen van onze klanten

 

Imke Welbers (26 jaar)

 

Sinds een half jaar train ik bij Alpha Personal Training en weet ik dat ik de beste keus heb gemaakt richting een gezonder leven. 

Ik heb des tijds voor Alpha gekozen door de persoonlijke benadering, het oog voor jou als individu, de kundigheid en de aansluiting op verschillende gebieden. Er wordt gekeken naar je huidige situatie, waar jou behoefte liggen en hoe deze het beste kunnen worden bereikt. Een persoonlijk voedingsschema, wekelijkse trainingen en hulp binnen handbereik maakte het voor mij mogelijk om binnen een half jaar bijna 20kg kwijt te raken, en we zijn ook nog niet klaar!

De motivatie en positiviteit van Danny hebben aanstekelijk op mij gewerkt. Waar ik vroeger liever op de bank zat, kan ik nu bijna geen dag meer zonder sporten. Tijdens mijn strijd met het gewicht, het eten en mezelf heeft Danny mij ontzettend geholpen door tijdens de trainingen te luisteren en mee te denken en waar mogelijk te helpen. Ik begin de rust en kracht weer in mezelf terug te vinden, maar weet zeker dat mijn leven nooit meer wordt zoals “toen”. Alleen maar beter!

Hadewijch (57 jaar)

 

Op mijn 52e, dacht ik alles wel zo’n beetje onder controle te hebben. Totdat ik last van mijn enkel kreeg.
Op mijn 22e ben ik geopereerd aan mijn enkelbanden na een verwaarloosde hockey blessure.

 

Na 30 jaar bezocht ik via allerlei omwegen de orthopeed “ mee leren leven dit is artrose” ik ging voor een second opinion nog eens naar een andere orthopeed “ gewoon sporten en pijnstillers nemen deze Whotson Jones plastiek is achterhaald en doen we nooit meer! Ik ging naar accupunctuur, wat zeker verzachtend was, maar mijn pijn kwam altijd terug.

Ik heb wat aan gesukkeld maar wilde ook niet opgeven. Een vriendin vertelde mij over Egoscue houdingstherapie bij Alpha… ik werk in de gezondheidszorg en ach met wat eigenwijsheid erbij vond ik het ook te duur..

Tot het moment dat ik ook mijn eigen smoesjes zat was en een afspraak maakten bij Danny Berendsen. Een man zo oud als mijn kinderen kon dat wat zijn? Pijn laten verdwijnen zonder pijnstillers?

 

Beste lezer “ ik ben het bewijs”!

 

Kom eens kijken op maandag of donderdag tussen 7.00 en 8.00 uur in de ochtend!

Ik train, ben fit, heb nooit meer pijn en voel mij top fit!

Tot maandag he?

Peter Hendriks (41)

 

De wereld van de personal training en sportschool was nieuw voor mij en ik was benieuwd of het iets voor mij was. John heeft mij fantastisch geholpen, door stapsgewijs grenzen op te zoeken en te verleggen, met goede uitleg en veel positieve energie. Hij is ontspannen, flexibel en we hadden veel lol tijdens de training. Jammer dat ik nu door omstandigheden moet stoppen, maar ik hoop dat ik de toekomst weer terecht kan bij John als trainer.

Hanneke van Asten (59 jaar)

 

Ruim anderhalf jaar geleden besloot ik weer een poging te wagen om wat fitter te worden. Maar hoe? Ik had de afgelopen jaren verschillende sportschool abonnementen gehad, maar vond het zo saai dat ik het nooit langer dan een maand of 3 volhield. Groepslessen vond ik wel leuk, maar daar viel ik zo 4-5 kilo mee af en dat was zeker niet de bedoeling!
Nu hoorde ik van kennissen dat ze hele goeie ervaringen hadden met trainen onder begeleiding van een personal trainer. Dit eigenlijk wilde ik dat ook eens ervaren.
Na wat zoeken op het internet kwam ik uit bij Danny van Alpha Personal Training.  Zijn verhaal klonk goed en de reviews zijn heel positief, dus heb ik gebeld voor een intakegesprek.  Een prettig gesprek gehad waarin mijn doelen besproken werden. Sterker worden en het liefst een kilo of 5 aankomen. Ben gestart met drie maanden 2 x per week trainen en daarna werd het 1 x in de week met Danny en 2 x in de week zelf trainen. Door de schema’s die ik van Danny krijg is het nog geen seconde saai geweest en ga ik elke keer met veel plezier sporten. Ben nu fitter dan ooit tevoren en ook nog 4 kilo aangekomen. Ben heel blij dat ik toen de beslissing heb genomen om met Danny te gaan trainen en ben van plan om het nog heel lang vol te houden!

Farah Bax (32 jaar)

 

Ik ben bij Alpha Personal Training terecht gekomen toen ik op zoek was naar goede begeleiding voor mijn knieblessure en voor begeleiding van het kwijtraken van coronakilo’s. Ik heb na fysiotherapie het advies gekregen om het sporten op te pakken met een personal trainer en zo ben ik na kort mailcontact op proefles gegaan bij Alpha Personal Training.

Ik ben doorverwezen naar Johnny omdat hij expertise heeft op het gebied van gezonde voeding en specifieke begeleiding zou kunnen geven op het sterker maken van mijn knie. In onze eerste kennismaking hebben we het gehad over mijn doelen en heeft Johnny meteen een realistisch beeld geschapen van hoe ik deze kon bereiken en in welk tijdspad.

Ik kreeg het advies om een tweetal vaste trainingsmomenten in de week te plannen, kreeg uitleg over de voedingsapp en een passend advies over welk voedingspatroon ik zou kunnen aanhouden om mijn doelen te bereiken.

Geheel op mijn eigen tempo, met een op maat gemaakte training die telkens bij werd gesteld op de capaciteit van mijn knie. Johnny heeft mij uitgedaagd door mijn grenzen op te zoeken, maar altijd op een super motiverende en vooral rustige manier. Bewustwording op kleine veranderingen in het eetpatroon en soms gewoon ietsje minderen in plaats van halsoverkop stoppen, heeft mij de juiste motivatie gegeven om het eetpatroon wekelijks vol te houden van november t/m april.

De trainingen waren pittig maar goed vol te houden. Ik heb weer vertrouwen gekregen in mijn knie en Johnny heeft mij laten zien dat ik veel sterker ben dan ik überhaupt had verwacht. Hij heeft mij ook overtuigd van het feit dat trainen met bijvoorbeeld gewichten ook leuk kan zijn.

Ik ben enorm trots op het eindresultaat namelijk 5 kilo lichter, 7,8 centimeter in mijn taille slanker, een daling van ruim 4% in mijn vetpercentage waarbij ik inmiddels in de laagste categorie val qua vetpercentage rondom organen en een gezonde BMI van 21,9. Ik voel mezelf sterk en fit en nog belangrijker, ik heb mijn mobiliteit terug en kan pijn vrij dagelijks bewegen en sporten!

Helaas heb ik mijn training bij Johnny moeten stopzetten in verband met het verhuizen naar een andere regio, maar ik zou Alpha Personal Training, en zeker Johnny, aan iedereen aanraden! Een fijne trainingssfeer en super persoonlijke begeleiding.

 

Claire Gallimore (23 jaar)

 

After moving to Vught last year I was looking for a trainer that could help me to continue my journey to the top of my sport. I am an International Dressage rider, currently riding for Great Britain in the Under 25’s Grand Prix class. I have been training with Danny since the beginning of 2017.  I have thoroughly enjoyed my training sessions and more importantly seen significant improvements in my strength in the gym and the strength and balance on my horse. Danny has also guided me and helped me to lose weight, by educating and motivating me! I am feeling 100% better than I did 6 months ago and can’t wait to continue to work together and achieve the goals that we set together!

Daan Gutierrez (45 jaar)

 

Begin oktober gestart met krachttraining onder begeleiding van Alpha. Tijdens het intake gesprek prettig kennis gemaakt en duidelijke uitleg gekregen. Ik loop al een aantal jaren hard en eigenlijk alleen nog maar trails. Trailrunning in gebieden met bergen en veel technische afwisseling vind ik het mooiste om te doen. Dit ging me van nature al redelijk goed af, en na verloop van tijd liep ik voorbij de gangbare marathonafstand. Daar liggen nu mijn nieuwe uitdagingen en doelen, het ultralopen. Dit vergt veel mentale en fysieke kracht. Ik merkte verlies van spiermassa in mijn bovenlichaam en zelfs wat vettoename rond mijn middel, terwijl ik steeds langere afstanden liep. Ik at gezond, althans goede bewuste producten, geen alcohol of tabak. Dus iets klopte er eigenlijk niet en zo kwam ik op het idee om naast het lopen zelf extra krachttraining te doen, gecombineerd met voedingsadvies.

Nu ben ik bijna 5 maanden verder met de persoonlijke begeleiding. De resultaten zijn boven mijn verwachtingen en ik ben zo blij dat ik deze stap heb gemaakt. De trainingsschema’s zijn nauwkeurig en met het oog op lange termijn resultaat gericht. Zeer bewust en rustig begonnen om alle spieren en pezen voor te bereiden om sterker te kunnen worden. Zelf had ik dit nooit zo kunnen bedenken of gedaan, de kans was zeer groot geweest dat ik te snel te veel was gaan doen met grote kans op blessures. Dit hebben we nu allemaal weten te voorkomen, en ik ben stap voor stap sterker aan het worden. Dit merk ik fysiek maar zeker ook mentaal, tijdens het lopen brengt het me hierdoor nog meer plezier. De voedingsadviezen die ik kreeg waren ook een nieuwe uitdaging en ervaring. Ik heb hier zoveel door geleerd, hoe mijn lichaam reageert op mijn voeding en wat een verschil dit kan maken bij dergelijke inspanningen. Ik ben zeer dankbaar voor de inzet en begeleiding en kan Alpha personal training zeer aanbevelen. Hier vindt je de persoonlijke aandacht, ervaring en kennis die specifiek wordt afgestemd op jou wensen en doelen.

Annelies de Hullu (34 jaar)

 

In mei 2017 ben ik bij Danny begonnen met Personal Training. Ik heb het syndroom van Ehlers-Danlos. Hierdoor biedt mijn bindweefsel te weinig stevigheid aan mijn gewrichten en moeten mijn spieren te veel van die taak overnemen. Als gevolg hiervan heb ik chronische pijnklachten in mijn boven- en onderrug, maar ook wisselende (pijn)klachten op allerlei andere plaatsen in mijn lijf.
Eén van de grootste beperkingen was mijn looppatroon, waarbij mijn knie iedere stap in de overstrekking schoot. Als ik liep had ik snel zoveel pijn dat ik niet verder kon. Na 100 meter begon de uitstralende pijn in mijn been en een soort kramp. Na nog 100 meter werd het tanden bijten en daarna moest ik al snel de handdoek in de ring gooien. Ik droeg daarom een grote kniebrace (van net boven mijn enkel tot net onder mijn lies) en had ook een rolstoel.
Alle vele jaren heb ik via allerlei manieren geprobeerd om mijn klachten en looppatroon te verbeteren. Fysiotherapie, mensendieck, osteopathie, acupunctuur, medische fitness, braces, maar hoewel er soms wel enig resultaat was, leek het probleem nooit echt opgelost. Het leidde nooit tot een verbetering in mijn looppatroon.

Het trainen met Danny verliep goed, maar ik bleef wel tegen een grens aanlopen vanwege mijn klachten. Tijdens één van de trainingen vertelde Danny dat hij bezig was met een opleiding tot alignment-therapeut van Egoscue. Hij vertelde me wat dat inhield en dat klonk interessant. Hoewel ik de moed voor wat betreft mijn lopen al had opgegeven, besloot ik toch nog een poging te wagen.

Ik ben in november 2018, toen ik nog aan het herstellen was van mijn 1e zwangerschap, begonnen. Ik kreeg van Danny een schema met oefeningen die ik liefst elke dag moest doen. Dit was in het begin even zoeken naar een fijn ritme, maar doordat ik al snel resultaat merkte, motiveerde dat enorm. Iedere periode maakten we foto’s en paste Danny mijn oefeningen aan, op basis van wat er op de foto’s te zien was.

Het was voor mij erg verfrissend om niet meer bezig te zijn met de vraag ‘welke klacht was er eerst’, maar stap voor stap te werken aan een algehele verbetering van mijn houding. Al snel merkte ik resultaat, zowel in mijn houding als in mijn klachten. Er ontstond bewegingsvrijheid in mijn heup en enkel en daardoor kon ik de loopbeweging veel gemakkelijker maken.
200 meter werd 1 kilometer, 1 kilometer werd 3 kilometer en vervolgens 5 kilometer. De kniebrace ging steeds vaker af (en ligt inmiddels stof te vangen in de kast) en dat geldt ook voor de rolstoel. Toen mijn invalidenparkeerkaart verliep heb ik deze niet verlengd omdat ik alle dagelijkse afstanden inmiddels zonder problemen kon afleggen.

Toen ik vervolgens weer zwanger raakte heb ik mede dankzij de alignment een voorspoedige zwangerschap gehad. Na de bevalling heb ik dit dan ook zo snel mogelijk weer opgepakt, in eerste instantie met lichte oefeningen die geschikt zijn voor na de bevalling. Ik merkte dat ik na mijn bevalling voorspoedig herstelde en ik snel weer terug op het niveau van voor mijn zwangerschap zat.

Eind januari 2021 heb ik zelfs 9,5 kilometer gelopen (met een half uurtje rust op de helft). Een enorme overwinning voor mij en iets dat ik niet meer had durven dromen. Door deze resultaten blijf ik ook gemotiveerd om de oefeningen te blijven doen. Het effect van de alignment werkt ook door in de krachttraining. Ik kan meer aan, ervaar veel minder pijnklachten tijdens het trainen en heb nu het gevoel dat het plafond nog lang niet bereikt is!

Petra Schuurmans (60 jaar)

 

Elke week ging ik “braaf”  3 keer per week naar de sportschool. Pump en spinning waren favoriete lessen. Helaas door een ernstige knie blessure ging dit niet meer (kniestandcorrectie).  IJverig begon ik met een schema voor fitness. Maar gaande weg liep ik hierin vast, de motivatie was soms ver te zoeken. Toen eind vorig jaar ook nog hoge bloeddruk werd geconstateerd was het duidelijk; er moest iets gebeuren. Na weer een trainingsavond, die mij niet de voldoening gaf dat er progressie inzat, een mail naar Danny gestuurd met de vraag of hij mij eens op de rails kon zetten. Bij de intake samen doelen gesteld;  Stabiliteit in mijn rechterbeen terug krijgen en mijn knie sterker maken. Gezond en fit worden en blijven. Vol vertrouwen ben ik gestart. Een training met nieuwe uitdagingen.

Danny weet je te motiveren en geeft je meer zelfvertrouwen zodat je buiten je comfort zone treedt. Zelf was ik soms wat voorzichtig als ik reactie op mijn knie voelde, maar Danny leerde mij gaande weg om hier goed naar te luisteren, maar ook om stapje voor stapje verder te gaan. “Bloed zweet en tranen” brengt je echt op een hoger level!! Elke week ga ik met veel plezier naar de training, ondanks dat het hard werken is. Daarnaast train ik 2 keer per week op het schema dat door Danny is uitgezet. Ook dit helpt mee om op een juiste en consequente wijze te trainen. Nu, ruim een half jaar verder, is mijn stabiliteit met sprongen vooruit gegaan en voel ik me zelf super fit. Een nieuw doel is al gesteld: kracht opbouwen. Ik kijk er nu al naar uit!!!

Maarten van der Valk (35 jaar)

 

Inmiddels al weer drie jaar geleden werd Danny Berendsen van Alpha Training mijn personal trainer. Ik twijfelde eerst even omdat ik best sceptisch was over switchen naar een nieuwe trainer. (ik trainde namelijk al best naar tevredenheid met een trainer van een ander bedrijf, maar bij hem zag ik geen vooruitgang in spieropbouw.) Ik dacht “Danny je praat maar een eind raak, erg zinvol is het toch niet voor mij”. Ik was ervan overtuigd niet te kunnen groeien. Desondanks sloot ik een pakket af voor 12 trainingen om te kijken of ik de trainingslocatie misschien handiger vond dan mijn vorige en of het verder geen nadelige gevolgen zou hebben ten opzichte van mijn vorige trainer.

Van nature blijk ik het lichaamstype van een Ectomorf te hebben. Ik kan eten wat ik wil, heb een laag vetpercentage en ik kom nooit aan. Daar ben ik dankbaar voor, maar het grote probleem is dat ik heel smal ben en weinig weeg. Dat gaf mij een “Calimero” gevoel. Ik wilde daar altijd al vanaf, maar die hoop had ik lang geleden laten varen. Ik heb altijd veel gesport en relatief veel en gezond gegeten, maar niets leek te helpen. Na een aarzelend begin zag ik de weegschaal langzaam hogere cijfers aangeven en begon ik standaard kledingmaten beter te passen. Dat was toch wat, gauw nog maar een pakket! Nu drie jaren later ben ik nog altijd even blij. Nadat Danny een tijdje mijn trainer was en ik braaf zijn (bijna onmogelijke) voedingsadviezen opvolgde bleek ik in staat om in 24 lessen vier kilo aan te komen en om mijn lichaam beetje bij beetje te laten veranderen. Iets wat in mijn hele volwassen bestaan nooit gelukt was.
Het grote voordeel van trainer Danny vind ik dat hij je kan blijven motiveren; ik heb nog nooit geen zin gehad om te trainen. Ik kijk naar zijn training uit, zelfs als ik op vakantie ben. Hij laat je trainen met gewichten waarvan ik dacht dat die voor andere mensen bestemd waren, maar zodra hij je de techniek heeft geleerd blijkt het ineens allemaal best goed te doen en zie je echt vooruitgang.
Ik weet zeker dat Danny nog jaren lang mijn trainer zal zijn want niets geeft zoveel energie als het zien van vooruitgang en dat is voor mij de inspanning en financiële investering dubbel en dwars waard, iedere dag weer….

Chris Grefkens (49 jaar)

 

Ik ben sinds april onder begeleiding van Danny aan het sporten. Ik was door ziekte chronisch vermoeid en had daardoor zwaar overgewicht gekregen.  Na de eerste kennismaking met Danny had ik gelijk een erg goede indruk. Danny weet waar hij over praat, is motiverend en erg makkelijk in omgang.

Hij zorgt ervoor dat je onder zijn deskundige begeleiding met een voedings- en trainingsschema weer terugkomt op je oude niveau. We zijn nu twee maanden bezig en voel me conditioneel een stuk beter en ben al 10 kilo kwijt. Ik was vroeger nooit echt gecharmeerd van sporten maar door Danny ga ik tegenwoordig met veel plezier, de tijd vliegt voorbij en het werkt verslavend!

Sandra van der Valk (45 jaar)

 

Sporten is een enorm belangrijk onderdeel van mijn leven, ik sport dan ook al twintig jaar. De laatste jaren was ik wat te enthousiast geworden omdat er zoveel verschillende groepslessen en trainingen zijn die ik leuk vind om te doen. Daardoor was ik de laatste tijd vrijwel iedere dag aan het sporten (veelal op een verkeerd aangeleerde manier bleek later) en op een gegeven moment ontkwam ik niet aan blessures. Mijn broer bracht mij daarop in contact met Danny omdat hij hem een erg kundige trainer vindt. Er was meteen een klik en Danny heeft mij inmiddels geleerd keuzes te maken bij het sporten en met beleid te trainen. Ik vind het jammer dat ik nu af en toe nee moet zeggen tegen (te veel) hardlopen en tegen te veel verschillende groepslessen, maar ik zie en voel nu duidelijk resultaat. De blessures zijn vrijwel verdwenen en ik kan plotseling (in het begin moest ik wel even ergens doorheen om mezelf op een goede manier sterker te maken) veel zwaardere oefeningen doen zonder rug- en pols pijn. Ik ben erg blij dat Danny mijn sportleven heeft gestructureerd en ik blijf zeker nog lang met hem trainen want het is naast nuttig ook buitengewoon leuk!

 Ad de Bont (80 jaar)

 

Om de rollator vóór te blijven (ik ben 80 jaar) fitness ik al  meer dan tien jaar tweemaal per week bij Fit Inn te Vught. Inmiddels train ik ruim een jaar, onder leiding van Danny, vooral gericht op stabiliteit, flexibiliteit en conditie. De man-op-man training ervaar ik als zeer effectief wat betreft mijn mobiliteit, met als extra toegift dat het ’s nachts wakker worden van pijnlijke kramp in kuiten en hamstrings praktisch helemaal is verdwenen.

Kortom:  Alpha Personal Training is voor mij zeer belangrijk voor mijn “kwaliteit van leven”.

Eline Josemans (29 jaar)

 

Ik heb nooit echt een sport beoefend en dacht altijd dat het niks voor mij was. Wel heb ik wat jaren aan Yoga gedaan om wat soepeler te worden. Op mijn 14e heb ik een jaar lang een rug blessure gehad en mijn rug is dus altijd mijn zwakke plek gebleven. In eerste instantie ging ik dus naar de sportschool voor de Bodybalance lessen om leniger te worden en mijn houding te verbeteren. Na wat verschillende lessen te hebben gevolgd en uitleg over de toestellen  te hebben gehad ging ik zelf aan de slag met losse gewichten. Ik deed het niet helemaal goed en personal trainer Danny  Berendsen schoot mij te hulp. Hij was zo precies en duidelijk met het uitleggen van de techniek en de houding, dat het mij enorm motiveerde om echt te gaan trainen. Ik wilde alle technieken leren!

Ik train nu inmiddels een jaar met personal trainer Danny en ik ben echt van bijna nul ervaring ontzettend vooruit gegaan. In het begin had ik het zwaar maar je ziet en merkt al snel een verandering in je lichaam. En dat motiveerde mij om door te gaan. Ik zet nu het ene na het andere persoonlijke record neer bijvoorbeeld met de Deadlift (100 kilo!) en de Squat. Ik ben  nog gezonder gaan eten volgens het voedingsschema van Danny en train nu 3 keer in de week.

Danny voelt alles heel goed aan, wanneer iets te veel voor je is of juist als je meer aan kan maar het zelf niet eens weet. Hij corrigeert gelijk en is streng op het juist uitvoeren van de technieken. Hij geeft je net dat ietsje meer zelfvertrouwen zodat je toch telkens weer meer gewichten of meer herhalingen kan pakken. Ik vind Danny zeer professioneel in zijn werk en daarnaast zijn de lessen ook altijd gezellig. Ik ga altijd happy naar huis!

Mijn doel was sterker en fit te worden. Dat doel is nu met een jaar bereikt, ik heb geen rug klachten meer gehad en voel me op en top fit!

Kortom: Ik blijf nog wel even zo doorgaan en hoop met behulp van Danny nog heel wat doelen en records te behalen met het sporten!

Martin Westerlaken (37 jaar)

 

Na al een aantal jaren aan fitness te hebben gedaan was ik vaker en harder gaan trainen. Het resultaat: ik werd wel strakker maar viel ook veel te veel af. Op een gegeven moment was ik 8 kilo kwijt en deed het sporten me eerder kwaad dan goed. Na een tweetal gesprekken en wat twijfel heb ik de stap gezet naar personal training met Danny in combinatie met een voedingsschema. En daar ben ik nog elke dag blij mee! Het resultaat mag er inmiddels zijn. Ik heb mijn kilo’s terug én in de vorm van meer (spier)massa. Danny zorgt ervoor dat je ook snapt waarmee je bezig bent, zowel qua oefeningen, schema als voeding. Dit maakt het voor jezelf ook leuk om bewust met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ben ik zelf motorisch gezien niet altijd de meest handige. Bij een nieuw schema met nieuwe oefeningen altijd weer even een uitdaging. En ook hier heb ik mijn toegevoegde waarde in Danny gevonden. Hij legt duidelijk uit, stuurt op een goede en prettige manier bij tot je de oefening onder de knie hebt en zorgt er vervolgens voor dat je iedere keer net een stapje verder gaat dan je eigen kunnen. Resultaat: bij de dead lift zet ik m’n ene na het andere persoonlijke record neer en ook voor squats draai ik mijn hand niet meer om! 

Dick Hurks (30 jaar)

 

‘Ik sport al ruim 12 jaar, waarvan de laatste 2 jaar met Danny. Ik deed wel wat  krachttraining en had leuk resultaat.

Ik startte met Personal Training met Danny omdat ik meer spiermassa en meer definitie wilde, want zelf lukte me dat niet. Ook was de drive om tot het uiterste te gaan er wel een beetje af, motivatie was soms ver te zoeken.

Na een eerste sessie lessen merkte ik al dat ik al die jaren stil stond in mijn ontwikkeling en dat ik eigenlijk mijn lichaam niet meer van voldoende uitdaging voorzag. Dat is door Danny stapsgewijs maar wel rigoureus veranderd! De input van nieuwe variaties van oefeningen en zijn duidelijke en precieze instructies wat betreft techniek & houding hebben me ontzettend geholpen! Ik heb in de afgelopen 2 jaar meer resultaten geboekt dan in de jaren ervoor! Ik ben door hem zeer gemotiveerd geraakt om 3 tot 4 keer per week alles te geven en mijn lichaam weer uit te dagen!

Ook wat betreft voeding heb ik het roer omgegooid, want resultaten behaal je niet alleen in de gym maar ook in de keuken! Geen ingewikkeld dieet, maar wel variatie in alleen maar gezonde en lekkere producten. Ik heb van Danny een op mij toegespitst voedingsschema gekregen wat de standaard is geworden in mijn levensstijl. Dankzij de zeer professionele en ook erg gezellige begeleiding sport ik beter, eet ik gezonder, voel ik me fitter en boek ik nog steeds veel resultaat! Ik heb al weer zin in de les van morgen, ook al is dat ‘leg-day’! 😉

Jolijn Verhoof (23 jaar)

 

April 2014 kreeg ik te horen van de orthopeed dat het verstandig was om te stoppen met basketbal. Dit heb ik in de jeugd altijd op landelijk niveau gedaan en ben daar altijd heel actief in geweest.  Dit kwam voor mij aan als een schok. Omdat ik toch door wilde gaan met sporten en al aan fitness deed, besloot ik om meer te gaan fitnessen. Via een bekende hoorde ik dat Danny een goede personal trainer was die je echt helpt met je doel. Ik wilde meer aan krachttraining gaan doen om mijn heup en rugproblemen te verlichten. Ik heb namelijk een verminderde mobiliteit in mijn heup, ziekte van Perthes, en problemen met mijn rug. Ik ben in dat jaar begonnen met trainen bij Danny en dat beviel me erg goed. Danny weet alles zeer goed uit te leggen en let juist op de kleine puntjes die ik zelf vaak niet zie tijdens het sporten. Hij weet je altijd te motiveren en geeft je meer zelfvertrouwen. Ook zorgt hij ervoor dat mijn training altijd gevarieerd en uitdagend blijft en dat ik altijd het beste uit mezelf kan halen. Door hem heb ik nu gedurende dag veel minder last van mijn rug en mijn heup.

Ik ben zelfs dit seizoen weer begonnen met basketballen omdat ik door de begeleiding van Danny lichamelijk veel sterker ben geworden en veel bewuster ben gaan letten op mijn lichaam.