Robin Ligtvoet


 

Robin Ligtvoet, geboren en getogen in Den Bosch, is al van kinds af aan actief in de sportwereld. Robin is begonnen met taekwondo en voetbal. Zijn talent in de vechtsport bracht hem op het pad naar kickboksen en krachttraining. Door zijn enthousiasme, gedrevenheid en vastberadenheid heeft hij het hierin tot op heden ver weten te schoppen. Robin heeft op professioneel niveau meerdere prijzen weten te bemachtigen. Hierdoor weet hij als geen ander hoe het is om doelstellingen te stellen én te bereiken.

Naast zijn eigen prestaties binnen de vechtsport, is hij ook succesvol als coach. Robin werd uitgenodigd om het RTC Nationaal en Europees team judoka’s onder de 16 jaar training te geven en wist samen met de groep meerdere prijzen te behalen op topniveau.

Zijn passie voor het coachen en begeleiden was geboren. Hierdoor heeft hij gekozen om een sport gerelateerde te volgen die hem hierin verder kon brengen. Tijdens zijn studie als Sport en Bewegingscoördinator op de Sportacademie Den Bosch kwam hij erachter dat hij verder wilde in de individuele sportbegeleiding en lifestyle verbetering. Na het behalen van deze studie heeft hij verschillende specifieke cursussen gevolgd om zicht als personal trainer verder te ontwikkelen.

Naast zijn studies heeft Robin ervaring opgedaan als fitnessinstructeur op verschillende sportscholen. Na zeven jaar heeft hij besloten het werken als instructeur af te bouwen om zich te kunnen focussen op individuele begeleiding. Robin heeft naast zijn behaalde studies en cursussen in al zijn jaren als vechtsporter en coach veel zelfonderzoek gedaan. Hier heeft hij veel kennis vergaard over het begeleiden van verschillende mensen met uiteenlopende doelstellingen.

Omdat Robin graag blijft leren en ontwikkelen heeft hij besloten om de studie NSCA Certified Personal Trainer te volgen. Tot op heden is hij bezig om deze studie met een goed resultaat af te ronden.

Robin ziet trainen als een compleet pakket. Hij vindt het belangrijk om een goed gebalanceerd lichaam te hebben zodat je er je hele leven van kan genieten en profiteren. Daarbij komt niet alleen het fysieke, maar ook het mentale aspect aan bod. Hierbij kan hij je tot in de puntjes begeleiden.

Of je nu een beginnend of een geavanceerd startniveau hebt. Op het gebied van krachttraining, boksen en/of kickboksen kan Robin je op een professionele en effectieve manier uitdagen om alles uit jezelf te halen zodat iedereen zijn of haar doelstelling weet te bereiken.

Certificaties:

Sport en bewegingscoordinator trainer/coach
Fitvak A
Fitvak B
Funxion move-it group certificate
Funxion Kettlebell certificate
Funxion boxing certificate

 

Kik Hier voor de ervaringen van klanten